Workshop on the Impact of Exo-Zodiacal Dust on Exoplanet Direct Imaging Surveys

September 15, 2023

Time (EDT)	Duration	Session
9:00-9:10am	10 mins	Opening remarks & introduction of SAG 23 John Debes (STScI; <i>in person</i>)
9:10-9:50am	40 mins	SAG 23 Subject 1: Theory of Exozodi Sources and Dust Evolution Mark Wyatt (University of Cambridge; <i>in person</i>)
9:50-10:30am	40 mins	SAG 23 Subject 2: Pan-Chromatic Radiative Transfer of Exozodis Ramya M Anche (University of Arizona; <i>remote</i>) Nicole Pawellek (University of Vienna; <i>remote</i>)
10:30-11:10am	40 mins	SAG 23 Subject 3: A Catalog of Dusty Systems around Nearby Stars Angelle Tanner (Mississippi State University; <i>remote</i>)
11:10-11:50am	40 mins	SAG 23 Subject 4: Solar System Zodi Geoff Bryden (JPL/Caltech; <i>remote</i>)
11:50-1:00pm		Lunch break
1:00-1:20pm	20 mins	Talk 1 from non-members Mitigating Worst-Case Exozodiacal Disk Structure in Direct Images of Earth-like Exoplanets Miles Currie (University of Washington; <i>in-person</i>)
1:20-1:40pm	20 mins	Talk 2 from non-membersData imputation for high-contrast imaging disk recoveryBin Ren (Côte d'Azur Observatory; remote)
1:40-2:00pm	20 mins	Talk 3 from non-membersIrregular satellites and the origin of debris disksBrad Hansen (UCLA; remote)
2:00-2:40pm	40 mins	SAG 23 Subject 5: Post-Processing and Detection of Extended Sources Ewan Douglas (University of Arizona; <i>remote</i>) Max Millar-Blanchaer (UCSB; <i>remote</i>)
2:40-3:20pm	40 mins	SAG 23 Subject 6: A Review of Hot Dust Systems Steve Ertel (University of Arizona; <i>remote</i>)
3:20-3:30pm		Coffee break

3:30-4:10pm	40 mins	SAG 23 Subject 7: Prioritization of Precursor Observational studies of Debris disks/Exozodis for future direct imaging missions Max Millar-Blanchaer (UCSB; <i>remote</i>) William C. Danchi (GSFC; <i>in person</i>)
4:10-4:50pm	40 mins	SAG 23 Subject 8: Prioritization of Precursor Theoretical studies of Debris disks/Exozodis for future direct imaging missions Virginie Faramaz (University of Arizona; <i>remote</i>)
4:50-5:30pm	40 mins	SAG 23 Subject 9: Update and prioritization of ExEP Gaps relevant to ExoZodis Kielan Hoch (STScl; <i>in person</i>)
5:30 PM		Concluding remarks